Att blogga eller inte blogga, det är frågan.

I så där en två år har jag funderat på att starta en blogg. De mentala och tekniska hindren har tycks nästintill oöverstigliga. Efter att ha letat efter lämplig plattform i ett halvår, ett snyggt tema i flera dagar och försökte begripa det där med widgetsar och gadgetsar och prenumerera på och länka till twitter och faderullan har jag i alla fall kommit så här långt. Hurra! Nu skall jag bara skriva något också. Det tycks mig som en bagatell i sammanhanget.

En tanke på “Att blogga eller inte blogga, det är frågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s